Да я ожалиш: Алисия сама си купи БМВ! (Още подробности)

Да я ожалиш: Алисия сама си купи БМВ! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Алисия загуби спонсора си

Алисия не й върви в любовта. Звездата на „Ара мюзик” се оказа в доста конфузна ситуация, тъй като последното й актуално гадже Жоро Бирмата се разследва за търговия с нелегални цигари.

Алисия

Алисия яхна джип втора ръка

Пернишкият бизнесмен е обявен за общодържавно издирване, под прицел са баща му и брат му, замесени в нелегалната търговия и източване

на ДДС от държавата.

Алисия и Преслава също бяха привикани в следствието ,за да дават обяснения в какви екзотични дестинации са почивали и какви пачки е пръскал бившия им любовник.
След като 35-годишната певица остана без спонсор, тя решила сама да се бръкне за возило.

Това й се случва за първи път в живота и затова гласовитката от Вакарел решила да не се охарчи много. Затова броила 35 бона за БМВ Х5, тъй като в момента страда от липсата на богат любовник.

Ася Дойчева, както е истинското име на чалга фурията, се спряла на това возило, за да не се охарчи със сто бона за чисто нов джип, пише „Уикенд”.
След като се разделиха с Георги Станоев-Малката Бирма, фолкаджийката трескаво си търсила спонсор, но нещата не се случили. През това време тя използвала возилата на приятели и познати, за да ходи по участия.

След като сметките й излезнали криви и все още няма богат чичко паричко до себе си Алисия се спряла на този петгодишен баварец, за да не се бръкне за чисто нов автомобил.

След като нещата завършиха с фиаско за нея, Алисия си купила сама джипа си. Това се случва за първи път, тъй като досега изпълнителката винаги карала колите на гаджетата й.
За управлението на колите досега Алисия се е доверявала на някой от братята си.

Те от своя страна нямали нищо против да возят известната си кака.Фолкфурията обаче не спира да търси състоятелен мъж, който да й подари най-малко лимузина и да я зарадва с подаръци и почивки на екзотични дестинации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар