Гала разкри истината за Стефан и децата: Вижте каква е тя!

Гала разкри истината за Стефан и децата: Вижте каква е тя!
Гласувайте за статията

Гала реши да вземе отношение относно конфликта, в който Стефан бе въвлечен от Мира Добрева!

Стефан Николов определено не остана никак доволен от разговора, в който Мира Добрева и Петко Димитров го обсъждат, че не обича децата. Наложи се чак Гала да го защитава в ефир, видя Kliuki.bg.

Гала и Стефан

Гала защити Стефан

Търговецът на мед спомена още в началото на престоя си в къщата на „ВИП Брадър“, че не обича децата и затова с Гала нямат свое собствено. Той обаче се подразни от начина, по който това е било възприето от съквартирантите му – че е поставил ултиматум на половинката си да нямат деца и да не се женят.

Тв водещата отрече подобно нещо, като заяви, че никога не са били поставяни някакви условия от негова страна. Двамата не са искали – не са направили дете.

„Със Стефан сме заедно от 13 години. Такава простотия да ми каже, че не иска никакви деца и никакъв брак, никога не се е случвало. Аз не съм жена, която ще влезе във връзка, в която са й поставени ултиматуми.“, изригна водещата в ефира на „На кафе“.

41-годишният Стефан има дъщеря от бившата си съпруга и на този етап не изпитва нужда от друго дете. Гала не пропусна да го похвали за бащините му умения.

„Стефан е великолепен баща. Аз не познавам толкова добър баща като него. Ние имаме две деца – неговата дъщеря Никол и моята Мари. Той е щастлив, че децата ни са пораснали. Стефан не е от хората, който се умиляват от малки дечица.“ – каза блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар