Няма такава лакомия! Съквартирантите станаха от сън само за да плюскат принцеси

Няма такава лакомия! Съквартирантите станаха от сън само за да плюскат принцеси
Гласувайте за статията

„ВИП Брадър“ се превърна в шоу само за ядене!

След като Валентин Кулагин излезе от „ВИП Брадър„, вътре всички се успокоиха и започнаха да се държат като в спа хотел. Само ядат и спят, но лакомията им снощи премина всички граници.

ВИП Брадър 2018

Голямо плюскане във „ВИП Брадър“ видяха зрителите снощи

Биг Брадър ги вдигна от леглото само за да ги наяде. Остави им в изповедалнята храна и напитки и всички изведнъж се разсъниха.

Основното блюдо на масата беше принцеси, а за пиене имаше натурален сок. Всички започнаха да ядат като невидели, като Ваня Костова дори ликвидира повече от една филия.

Единствено Петко Димитров се въздържа, тъй като в момента спазва специален хранителен режим за отслабване. Двамата с Яна го спазват и това е причината тя да припадне, докато още беше в Къщата.

Петко сподели, че не е полезно да се яде толкова късно. Беше след полунощ, когато всяка хапка се трупа върху килограмите.

Атанас Колев обаче не се притесни да нападне принцесите и с пълна уста сподели, че са му дошли прекрасно. Той изглежда кожа и кости, но всъщност добре си похапва.

Във „ВИП Брадър“ досега не е имало толкова голямо ядене, тъй като Кулагин проваляше повечето мисии и постоянно бюджетът беше намаляван. Може би затова всички се нахвърлиха върху принцесите снощи и заспаха с пълен стомах.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар