Бомба: Изгоненият Кулагин изригна срещу Лора и Мира! (виж тук)

Бомба: Изгоненият Кулагин изригна срещу Лора и Мира! (виж тук)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин направи на бъз и коприва Мира Добрева и Лора Караджова!

Хасковският гримьор Валентин Кулагин беше позорно изгонен от Вип Брадър преди броени дни. Той обаче не само не престана със злобните си нападки, а продължи атаките си към съквартирантите от Инстаграм.

Кулагин

Валентин Кулагин не спира да злобее срещу съквартирантите

Снощи Кулагин разпердушини Лора Караджова и Мира Добрева в социалната мрежа. Явно внимателно е гледал дейли епизода на формата, тъй като написа следното:

„Гооолям зор и драма за изгорялата им „торта“… А аз като нямах една кутия с бонбони да почерпя за мое здраве на рожденния си ден… Така ли се тръшках да рева и обиждам?!? Където съм участник! Ще правим торти за родата отвън.

Ами дай да им затворим и по един буркан да пратим зимнина на бабата и дядото!

Торти ще правим да покажем колко добри майки сме! А иначе по кръчмите по цели нощи… А Лора що не направи сама тортата за детето си, а кара робинята Изаура? Щото не може и едно яйце да свари на 35 години жена ми било…“, избълва Кулагин срещу Лора Караджова.

Разбира се, щерката на Данчо Караджов и Божана Кацарова не бяха единствените, върху които гримьорът от Хасково изля злобата си. Валентин не пропусна да „нахрани“ подобаващо и водещата Мира Добрева след ангелската им мисия.

„Колко е фалшива Мира.. Пред мен дръпна цяла реч колко е щастлива, че се пречистваме и си прощаваме, а зад гърба ми се оправдава пред другите съквартиранти, че била принудена да го направи!

Браво, Мира! Топ водеща не си, но за топ лицемерка – минаваш! Аз излязох, но шоуто го владея и отвън!“, не спира да дудне Кулагин. Със сигурност това няма да са първите и последни негови писания по адрес на съквартирантите в Къщата.

Тепърва ще видим кого ще подхване устатникът и срещу кого ще изсипе следващата помия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Изгоненият Кулагин изригна срещу Лора и Мира! (виж тук)”

  1. мдааа

    окт. 17. 2018

    Мисля, че сега всички читатели разбират, че лицето е морален изрод. НЕ СЪЩЕСТВУВА нормален човек, независимо дали има или няма деца, който да не се спре да чупи готов блат за торта, без да попита за кого е предназначен и защо не бива да го яде. А отношението на трансджендъра към децата е като отношението му към хетерожените- той МРАЗИ ИСКРЕНО децата и хетерожените. За това е време много внимателно да се вледаме в ХОМОФОБИЯТА на кулагин и немуподобните.

  2. zlatena

    окт. 17. 2018

    Истината феновете на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин са със фалшиви фейсбук профили

Добавете коментар