Дани Леван размаза Ричи Известното: Виж как го подреди! (още подробности)

Дани Леван размаза Ричи Известното: Виж как го подреди! (още подробности)
Гласувайте за статията

Певецът Дани Леван сдъвка и изплю Ричард Величков!

Певецът и любимец на тийнейджърките Дани Леван буквално разкости Ричард Величков. Ричи Известното, както мнозина наричат фитнес инструктора от Вип Брадър, не спря да се дъни в Къщата.

Ричард Величков

Дани Леван размаза Ричард Величков

Ден през ден зрителите са принудени да търпят глупостите му, мераците за милиони и дивашко отношение към жените. Един от тези, които не се стърпяха и му размахаха пръст пред лицето, е именно Дани Леван.

Ето какво написа той за Ричи Известното в социалната мрежа, предаваме думите му без редакторска намеса:

„Ричард е идеален пример как не трябва да се държи един мъж. Не е нормално през няколко часа да си сменяш позицията и да се нагаждаш само според собствения си интерес.

В началото на седмицата да го играеш голяма работа, а в края й да се чудиш пред кого да се нагъзиш, за да ти помогне и не те изгонят. Той е един уникален шейк с неоправдано самочувствие и граничен капацитет“, коментира в профила си Дани Леван.

Постът му беше коментиран от мнозина, които застанаха плътно зад думите му. И дори нещо повече – стана ясно, че вместо да привлече нови клиентки, Ричи ще прогони и старите си след излизането от Къщата.

„Гледа си изгодата и е жаден за победа и за парите на финала. Харесвах го преди да влезе в къщата, но вече ми е в очите като черно перде. Това мъж не може да се нарече!“, гневи се и потребителката Славина Карагьозова, която очевидно се е срещала с Ричи отблизо.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар