Нападението над Кулагин нищо не е: Ваня Костова бие деца! (Разказ на очевидец)

Нападението над Кулагин нищо не е: Ваня Костова бие деца! (Разказ на очевидец)
Гласувайте за статията

Ваня Костова по принцип е много агресивна натура!

Певицата Ваня Костова нападна с бутилка вода Валентин Кулагин, заради което едва не изхвърча от „ВИП Брадър“, но това далеч не е първата й проява на агресия.

Ваня Костова

Ваня Костова е агресивна по природа

Оказва се, че очилатата някогашна вокалистка на „Тоника“ е участвала в подобни свади често в своето минало. Тя дори е посягала на деца, като едно от виделите я в такава светлина сподели интересна история пред в. „Галерия“.

„Случи се в далечната 1987 година. Бяхме в трети клас. Няколко паралелки от училище пътувахме с влак до Пловдив. Бяхме с групов билет и имаше купета, запазени за нас. Когато влязохме в нашето, заварихме Ваня Костова и сина й, седнали на 3 от местата ни. По онова време Ваня беше огромна и заемаше две места. Опитахме се да й обясним, но тя не ни обърна внимание. Едно от момчетата доведе класната, която при вида на популярната личност доста омекна в тона. Помоли певицата да й покаже билета си, защото явно има объркване. Ваня отвърна, че не е длъжна да показва нищо на никого, и така приключи въпроса, без да помръдне!

Другарката шашната си излезе. След малко Ваня се наведе и шибна такъв шамар на ученика, който я „изпя“, че той падна на земята… Разрева се, излетя от купето и дойде с нашата класна, която ядосана поиска обяснение. Ваня най-безцеремонно се направи, че не разбира за какво става дума и ни попита: „Деца, аз ударила ли съм момчето?!“. Онемяхме и се вкаменихме… И така до Пловдив, където слязохме, а Костова и син останаха във влака.“ – разказва едно от децата, което днес вече е на 40 г.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Нападението над Кулагин нищо не е: Ваня Костова бие деца! (Разказ на очевидец)”

  1. zlatena

    окт. 17. 2018

    Истината феновете на психично болния психопат руснак Валентин Кулагин са със фалшиви фейсбук профили

  2. zlatena

    окт. 17. 2018

    Истина феновете на психично болния психопат руснак Вален Кулагин са със фалшиви фейсбук профили

Добавете коментар