Бабата на Кулагин с инсулт, докато го е гледала във „ВИП Брадър“!

Бабата на Кулагин с инсулт, докато го е гледала във „ВИП Брадър“!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин без малко да загуби един от най-близките си хора!

Както стана ясно, Валентин Кулагин е бил отгледан главно от баба си и затова много я обича. Жената обаче за малко да се спомине, докато внукът й е в къщата на „ВИП Брадър“.

Валентин Кулагин

Валентин Кулагин не е престанал да мрази вече бившите си съквартиранти

Гримьорът не е знаел това по време на шоуто, но сега вече е навън и е узнал неприятния факт. Той все пак е щастлив, че не се е случило най-лошото.

„Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случило, докато гледа един от епизодите на „ВИП Брадър“ и отношението на съквартирантите към мен. От няколко години тя е инвалид първа група, но видяното по телевизията я е разстроило ужасно и сега състоянието й не е добро. Възможно най-скоро ще пътувам, за да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-много обичам…“, сподели Валентин Кулагин пред „България Днес“.

Престоя си в Къщата руснакът определя като дивидент за него, но и като кошмар. Той продължава да таи ненавист към останалите участници в шоуто.

„Трябват ми няколко дни да се възстановя физически от преживяното. Без храна мога да издържа, но без сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа. Освен това целият съм в травми – крака, ръце, ухото ми, лицето ми… Психиката ми е желязна, а и не мога да се пречупя от слабохарактерни личности, каквито бяха всички в къщата. Превъзхождам ги интелектуално, а и в човешки план. През живота си съм виждал какви ли не хора, но такива зверове – никога! Обикновените минувачи по улицата са в пъти по-качествени в морално отношение от всички т.нар. „випове“, допълва Кулагин.

Въпреки скандалите, които сътвори в предаването, Вальо си спечели и голям брой фенове. Това е нещото, което го кара да се радва, че е участвал в риалитито.

„Сега, излизайки навън на свобода, разбирам колко много хора ме обичат и подкрепят. Получих хиляди писма и любовта на хората ме топли безкрайно. Не мога да отговоря на никого, защото фейсбук профилът ми е докладван и блокиран за 30 дни.“, казва гримьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар