Анелия призна: Дъщеря ми е малка кифличка!

Анелия призна: Дъщеря ми е малка кифличка!
Гласувайте за статията

Анелия отправи интересни думи по адрес на дъщеря си!

Ивон на Анелия е вече почти на 15 г. и не спира да провокира критиците с начина си на обличане и гримиране. Мнозина я считат за твърде разкрепостена, а самата й майка не отрече това.

Анелия и Ивон

Ивон е станала досущ като майка си Анелия

„Ивон е по-будно дете и се развива по-бързо. Говорили сме си за всичко – и за секс, и за наркотици. Давала съм на Ивон книжки с информация за промяната на тялото, за наркотиците. Определено моята дъщеря е малка пораснала кифличка.“ – сподели Ани пред репортер на „На кафе“.

Тя смята, че причината щерка й да се държи по-разкрепостено е в това, че е израснала до суетна и известна майка. Освен това и баща й Коко Динев не помага в това отношение.

„Татко й много я глези, но това е нормално, защото сме разведени. Много пъти съм разбирала, че й е давал скришом пари.“ – разкрива Анелия.

Припомняме, че Ивон е единственото дете на певицата. То се появи на бял свят в края на 2003 г., но бракът на родителите му не продължи много време след това.

Всъщност Ивон се явява най-голямото дете на Коко Динев. Той има още две деца – Иван и Мира, които са от друга певица – Емилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар