Ани Цолова: Не аз избрах кога да се разделя с Нова телевизия! (Подробности)

Ани Цолова: Не аз избрах кога да се разделя с Нова телевизия! (Подробности)
Гласувайте за статията

Ани Цолова от месеци не е част от екипа на Нова телевизия!

Преди малко повече от година Ани Цолова бе свалена от „Здравей, България“ и трябваше да започне нова работа – като водеща на свое предаване. Това обаче се оказва мираж, научи Kliuki.bg.

Ани Цолова

Ани Цолова с невероятни откровения

„Здравейте! Пиша това от уважение към многото хора, които през последната година ми казаха „Липсваш на екрана!“. Благодаря!

Миналото лято Нова тв ми предложи да започна подготовката на ново предаване извън новините и актуалната журналистика. Защо предаването не е в ефир? И аз самата не получих отговор на този въпрос. Мога само да кажа, че последните телевизионни проучвания показваха високо зрителско одобрение към мен и работата ми. Работих усилено по проекта, но след време ми стана ясно, че предаване няма да има и през февруари, по мое желание, прекратих трудовия си договор с Нова.

Защо не съм в сутрешния блок? От доста време обмислях да се разделя с активната журналистика и публицистика. Но не аз избрах момента, кога да се случи това. Не съм от хората, за които оставането на екран е на всяка цена. Доказах това (и на себе си) и през лятото на 2013 г. и през лятото на 2017 – та година.

Не позволих това, което не мога да променя, да промени мен. Не съм безгрешна. Не съм и герой. Просто смятам, че журналистът трябва да слугува единствено на истината и фактите.

А дали днес е лесно да си честен в професията? Не, не е.
Защо мълчах? Защото вярвам, че журналистът трябва да говори повече с работата си и по – малко за нея, и за себе си. Това и правих.

В моя професионален път дойде времето да предам нататък и да направя промяната, от която се нуждая от дълго време. Промяна, в която вярвам безусловно.“ – написа Анна Цолова в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ани Цолова: Не аз избрах кога да се разделя с Нова телевизия! (Подробности)”

  1. Надя Делчева

    окт. 18. 2018

    Когато имаш чест и достойнсво,когато отстояваш правото да изкажеш мнението си свободно излизаш от “ матрицата“ . Подлизурковците и лицемерите крещят „Разпни го“.Тогава разбираш колко силен можеш да бъдеш,колко смело се изправяш .Вдигаш глава ,усмихеаш се и напред .Хей ,Мишки ,Мекотели аз съм победител!
    Браво на теб Ани! Ти си професионслист,достойна за
    уважение!

Добавете коментар