Скандал! Агенцията на Розмари отговори на Жени Калканджиева за обидите към манекенката

Скандал! Агенцията на Розмари отговори на Жени Калканджиева за обидите към манекенката
Гласувайте за статията

Розмари получи подкрепата на „Ивет фешън“!

Огромен скандал в модните среди е напът да ескалира. Жени Калканджиева обиди жестоко Розмари и „Ивет фешън“ веднага застана зад своето момиче.

Розмари Тишер

Розмари няма да остане без работа след „ВИП Брадър“

33-годишната манекенка е нападана от мнозина заради фриволното си поведение с Ричард Величков под покрива на „ВИП Брадър“, при положение че има приятел в реалния живот.

„Заради изключително ниското ниво и грозен език до сега нямахме подобно намерение, но тъй като доста медии „яхнаха“ скандала, време е да изкажем и нашата позиция. В конкретния случай твърдо стоим зад нашия модел Розмари, тъй като представянето й в предаването не засяга по негативен начин въпросния имидж. Г-ца Тишер е пълнолетен, зрял човек и има своите представи за морал и приличие, и ние вярваме, че напълно осъзнава и стои зад действията си. Какви са отношенията и с нейния приятел никой от нас не знае. Какво чувство я ръководи в момента в Къщата също. Смятаме за редно да уважим правото и на личен избор. Няма да си позволим да участваме в махленския скандал, който се спретна, защото това категорично не отговаря на нивото на „Ивет фешън“, написаха от екипа на Ивет Григорова.

Припомняме, че Жени Калканджиева неотдавна помля Розмари в социалната мрежа. Тя я нарече „селянка“ и я определи за най-тъпата манекенка в историята.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Скандал! Агенцията на Розмари отговори на Жени Калканджиева за обидите към манекенката”

 1. Ани

  окт. 23. 2018

  Жени може да е 6тата най-красива в света, но със сигурност не е 6тата най-умна…
  Не подкрепям Розмари, но да бъде съдена от Жени, която в нейния сезон се изложи много повече като пияница и боклук не е редно….
  С две суми ислам да кажа, че Жени не е атестат за поведение и мнението и не тежи…

 2. Нели

  Ное. 12. 2018

  Жени продължава да се излага и в този сезон на предаването Тя е отявлен алкохолик
  Според мен за лечение

Добавете коментар