Голямата лъжа на Мис България 2017 лъсна!

Голямата лъжа на Мис България 2017 лъсна!
Гласувайте за статията

Мис България 2017 се опита да заблуди цяла България!

Мис България 2017 Тамара Георгиева, известна като миската с големия нос, подведе обществото, споделяйки, че е коронясана за Мис Планет 2018 за красота, титла, с която в действителност се е окичила украинката Елена Фирут, пише HotArena.net.

Мис България 2017

Мис България 2017 прибегна до голяма лъжа

Конкурсът „Мис и Мистър Планет 2018“ раздава по четири първи награди, две за мъже и две за жени съответно в категория „Красота“ и втора в категория „Талант“. За „Мис Планет Красота“ журито е избрало представителката на Украйна, а първата й подгласничка е от Грузия.

Този конкурс малко прилича на Златния Орфей, където почти всички получаваха награди. Та и тук е така, раздадени са около 16 награди, сред които е и Мис Талант на Тамара Георгиева, пише Lifeonline.bg.

Между другото, Тамара не е единствената участничка от България в конкурса, състоял се в хотел в Тбилиси.

На състезанието нашенката се представи с новия си обонятелен орган, който се принуди да оперира след критиките, които отнесе заради него и незаслужената според повечето победа на Мис България. Може би за да докаже, че с нововъведенията е способна да покори целия свят, тя се самопровъзгласи за победителка в конкурс за красота, премълчавайки, че е участвала в конкурс за таланти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Голямата лъжа на Мис България 2017 лъсна!”

  1. На лъжата краката са къси

    окт. 31. 2018

    Защо не питате папазова организаторката на този конкурс, кой аджеба е победител? Какъв е този конкурс без сайт, без да е обявен публично?? Това са частни конкурси, нито са престижни нито са кой знае какво. Нищо не се знае за такива конкурси! Истинските конкурси за красота се обявяват по новините като има победителка, този е частен и никоя медия не го е отразила. Тоест тази корона нищо не представлява, дори и да е мис талант( утешителна награда), нека и другите участнички които са участвали българки да кажат. Само не мога да разбера тази Тамара с какви очи лъже цяла България? Това е нагло и недостойно! Как изобщо ?! Толкова мразена мис България не е имало никога!
    Нейната свекърва Катя Роуз преди време стана известна с една Фотошоп снимка с Виктория бейкъм, уж се е снимала реално с нея, докато не я разобличиха че е Фотошоп.

Добавете коментар