С „Господари на ефира“ е свършено?

С „Господари на ефира“ е свършено?
Гласувайте за статията

„Господари на ефира“ може би кара последния си сезон в ефира! От Нова телевизия са засегнати от скандала, който се разрази!

Нова телевизия най-вероятно ще приложи любимата си тактика към продуцентите – ще изчака края на сезона и няма да подпише нов договор с „Господари на ефира„.. По този начин бе свалена и рубриката на Милен Цветков тази есен.

Господари на ефира

„Господари на ефира“ може да си замине още през пролетта

В случая с „Господари на ефира“ договорът е валиден до края на пролетта. През март контрактът трябва да бъде подновен.

След скандала с шоуто обаче от медията имали сериозни резерви и почти било сигурно, че няма да преподпишат нов договор. Това обаче би могло да доведе до сериозно напрежение с братята Джуди и Маги Халваджиян, които седят зад други рейтингови продукции, а освен това са обвързали с договори доста топзвезди.

Противно на очакванията, скандалът с репортера Митко Върбанов не е свалил рейтинга на „Господарите“, пише в. „Уикенд“. Репутационни щети обаче са отчетени от Нова ТВ, които не можели да преглътнат изцепката.

От телевизията били спокойни, че предаването няма да отиде в друга медия, тъй като бюджета на продукцията е много висок и в момента няма друга телевизия, която да я вземе, пише HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар