Деси Стоянова за новото начало на Ани Цолова: Радвам се за нея, винаги се е отличавала!

Деси Стоянова за новото начало на Ани Цолова: Радвам се за нея, винаги се е отличавала!
Гласувайте за статията

Деси Стоянова коментира голямата промяна в кариерата на Ани Цолова!

Макар да прекараха последните 5 години в различни телевизии, приятелството между Деси Стоянова и Ани Цолова още е живо. Това се доказа от водещата на „Преди обед“, която подкрепи бившата екранна партньорка на Виктор Николаев.

Деси Стоянова и Ани Цолова

Деси Стоянова застана зад Ани Цолова

Вчера Анна оповести официално, че вече няма договор с Нова телевизия и че няма да прави предаване там, както и беше обещавано. Тя се е захванала с напълно ново начинание.

Цолова започва да води курсове за обучение по журналистика. Всъщност главното в тях ще бъде да учи обучаващите се да правят интервюта. Проектът се казва „Говори, за да те виждат“, научи Kliuki.bg.

„Когато човек прави нещата със страст, той тутакси се отличава. В този смисъл Цолова винаги се е отличавала. Тя си знае през какво е минала и какво оставя зад гърба си. Аз се радвам, че намери новата посока и като я гледам как се е запалила и колко се е засилила, направо отвява 😉 И понеже вярвам, че съдбата обича онези, които горят в това, което правят, съм сигурна, че оттук нататък я чакат само хубави неща. Успех в новото начало! ❤️ С този багаж, които имаш, не знам кой може да ти стъпи и на малкия пръст, когато става дума за умения за публично говорене. Анна Цолова, готви се за опашка :)“ – написа Деси Стоянова в подкрепа на своята колежка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Деси Стоянова за новото начало на Ани Цолова: Радвам се за нея, винаги се е отличавала!”

  1. Надя Делчева

    окт. 19. 2018

    Много успехи за професионалиста Анна Цолова!

Добавете коментар