Неостаряващата Синди Крауфорд

Неостаряващата Синди Крауфорд
Гласувайте за статията

Неостаряващата Синди Крауфорд, макар и на 52 години, тя все още е пример за женственост и естествена красота на кожа, тяло и излъчване.

С носталгия по миналото си припомняме моделите от 90-те – с перфектни тела и естествени лица, подправени с грим и чар, но не и с трайни хирургични интервенции. Често, много от тех, със спорен положителен ефект. Но пък с необратими последици.

Сега, чрез свое селфи видео, Синди ни напомня, че не случайно беше супер модел, а след това стана и по-популярна с видео, в което представя личните си спортни тренировки  за спорт и поддържане на тялото.

На своята последна публична снимка в мрежите, 52 годишната Синди е без грим и фотошоп, но пак си личи свежата й кожа и поддържаното спортно тяло.

Бившата манекенка доказва, че красотата е в хармонията между физически тренировки, балансирана храна и натурални продукти за лице и тяло. Синди споделя, че и нейната наследница Кая, която е доста успешен млад модел също се придържа към съставен от майка й режим за трениране и упражнения за тялото, коментиран и от MSN.

И отново с леко съжаление насочваме поглед към днешните супер модели, доста по-изкуствена красота и липса на индивидуалност се забелязват. Но неостаряващата и все още очарователна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар