Зрители избухнаха: Кулагин има нужда от екзорсист!

Зрители избухнаха: Кулагин има нужда от екзорсист!
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин продължава да бъде мразен от едни и обичан от други!

„Сатана“ и „морално изчадие“. Тези определения дадоха съквартирантите на Валентин Кулагин – вероятно най-мразеният участник в историята на „ВИП Брадър“ у нас.

Кулагин

Кулагин си навлече много врагове с участието си в Големия брат

Гримьорът с визия на Клеопатра бе изгонен от шоуто, след като премери рейтинг с Ваня Костова. Потребителите заподозряха във форум за езотерика, че безобразното поведение на Кулагин се дължи на обладаването му от полтъргайст. В превод това означава пакостлив дух, призван да прави хаос и бъркотия.

„Кулагин няма нужда от гримовете си, които търсеше постоянно, а от екзорсист“, тръбят зрители. Дори това наблюдение да не е екзорсистки факт, то полтъргайстът се оказа най-точната метафора за поведението на нарочения за ВИП гримьор.

Източници на „Телеграф“ разкриват, че Кулагин е бил стимулиран да дразни съквартирантите. Само така можем да си обясним оставането му в играта, след като няколко пъти си позволи да напуска пределите на Къщата – нещо недопустимо по регламент.

От първия ден той се държеше безобразно, сякаш по сценарий, обиждайки всички наред. Той се изявяваше като съдия и прокурор едновременно, раздаваше морални, модни и естетически присъди.

От острия му като бръснач език бяха посечени почти всички випове. Те бяха охулени и профанизирани публично в името на рейтинга и „пачките, които ще вземат под формата на хонорара“. Трудно е да изброим всичко, сготвено от провокатора, което родните випове трябваше да преглътнат.

Певицата Лора Караджова бе обявена за дъртата Гери-Никол с травеститско лице. Манекенката Розмари не ставала вече, защото въпреки крехките си години имала стрии по снагата си. Плеймейтката Нора Недкова бе пустосвана като маймуняк, борсук и лемур. На Петко Димитров му бе напомнено откъде е тръгнал чрез стар негов прякор Петко Паркинга. Актьорът Веселин Плачков бе наречен чехльо и женчо.

Зрителите заподозряха в социалните мрежи, че СМС вотът е манипулиран. Самите реплики на Валентин пък били точно премерени, че вероятно са писани от сценаристите и заучени от него – и тази версия се чу. Теории на конспирацията много, но е факт, че със скандалното си поведение Кулагин изнесе шоуто на крехките си плещи.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Зрители избухнаха: Кулагин има нужда от екзорсист!”

  1. Златена

    окт. 20. 2018

    Моля всеки фен на психопата руснак Валентин Кулагин да си го осинови и прибере у тях си

Добавете коментар