Жената на Боян Петров: Вселената изпълнява желанията ни, но ако знаем как да си поискаме! (виж тук)

Жената на Боян Петров: Вселената изпълнява желанията ни, но ако знаем как да си поискаме! (виж тук)
Гласувайте за статията

Жената на Боян Петров – Радослава Ненова е убедена, че Вселената сбъдва мечтите ни!

Жената до незабравимия ни алпинист Боян Петров – Радослава Ненова даде доста интересна насока за размисъл на мнозина. Покорила преди дни връх Мальовица и видяла първия сняг там, Радослава е убедена в силата на Вселената.

Боян Петров

Жената на Боян Петров – Радослава Ненова е убедена в силата и мощта на Вселената

Любимата на Боян Петров дори си направи труда да обясни нагледно как Вселената не само може, но и сбъдва желанията ни. Единственият проблем е, че в повечето случай ние просто не можем да формулираме добре мислите си:

„Замисляли ли сте се някога, че Вселената изпълнява всичките ни желания, но ние не умеем да ги формулираме правилно. Много често дори не знаем какво искаме или защо го искаме. Или не вярваме, че ще стане и затова не смеем да си го поискаме.

Вселената също не е интуитивно явление – мрънкаш колко всичко е зле и тя решава, че това искаш и ти го дава. Искаш пари и ти подхвърля 2 лева на улицата. „Искам мъж“… мъже да искаш…

Май и с искане само не става. Ясна, конкретна визия и търпение ще те води към ясни конкретни резултати.

Иначе Вселената цял живот ще решава вместо теб и ще те държи „малък“ защото те е домързяло дори да помислиш какво искаш точно! И честит първи сняг от Мальовица“, написа Радослава Ненова в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар