Моника Валериева не вярва, че Северин е убиецът на Виктория! (тя е била захвърлена на мястото – виж тук)

Моника Валериева не вярва, че Северин е убиецът на Виктория! (тя е била захвърлена на мястото – виж тук)
Гласувайте за статията

Моника Валериева е убедена, че друг е убил Виктория Маринова!

Скандалната моделка Моника Валериева е особено активна в социалните мрежи напоследък. При това все с теми, не особено понятни и присъщи на силиконовите красавици. Преди часове Мона постна на стената си статия за убийството на Виктория Маринова от Русе.

Моника Валериева

Моника Валериева е доста активна в мрежите

В тази статия се цитира категоричното становище на американски криминалист по случая. С което Моника Валериева е напълно съгласна. Ето какво казва щатският агент:

„Запознах се с всички версии по този трагичен случай в Русе – България. Първото, което ми направи впечатление е, че според вашето МВР и свидетелите им, убийството е извършено по обед на оживено място. И че според тях над един час извършителят се е гаврил с жертвата. Което според мен е абсолютно невъзможно.

Първо всичко се случва по обед, второ няма начин жертвата просто да си мълчи. Разследвал съм стотици убийства и за първи път чувам за убийство на публично място, в което жертвата не се е защитавала.

Има разминаване и във времето според което вашето МВР твърди, че убиецът е извършил престъплението, и докога е бил на рожденият ден. Какво е правил извършителят между 7:30 сутринта до времето, в което е извършил престъплението?!

Надали е седял сам в храстите да дебне точно тази жертва. И не на последно място, според мен с това което разполагам като информация след като има запис от камера, че той бяга от престъплението, трябва да има и запис кога отива да извърши такова.

Според мен на това трябва да се наблегне в разследването. И също така да се проверят всички автомобили, които са били в този момент в района. Защото според мен, убийството не е извършено на това място, а жертвата просто е захвърлена там с цел да се объркат вашите разследващи органи“, заяви топ-криминалистът от САЩ Дейвид Филипс.

Под поста си Моника Валериева не пропуска да изкаже презрението си към родните медии и тоталната липса на логика в нашата държава.

„Фалшиви новини са всички интервюта за цялата ситуация в България. Лъжи са всичко, което четете в ,,достоверните медии” и телевизии! Продължавайте, но акъл не ми давайте на кое да вярвам!

На мен тръгнал да ми прави забележка, че съм обществена личност, та Валери Симеонов нарече ,,уж болните деца“ , обиди майки търсещи помощ, онези на конференция ,,разваляха седянката”… Айде от мен пий една студена вода“, разбесня се Моника Валериева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар