Антония Петрова разкри неподозирани тайни за бременността си! (Виж как реагирал мъжа й)

Антония Петрова разкри неподозирани тайни за бременността си! (Виж как реагирал мъжа й)
Гласувайте за статията

Антония Петрова очаква първото си бебе

Антония Петрова е бременна в седмия месец и кара много лека бременност. Това се похвали самата Мис България 2009 при Гала „На кафе”. Тя бе на гости на водещата и разкри неподозирани неща за бременността си.

Антония Петрова

Антония Петрова кара лека бременност

Перничанката побърза да се похвали, че е качила само четири килограма и лекарите я похвалили, че е „мечтата за всяка бременна”. Пред Гала миската призна, че не е тренирала никога и сега не спазва никакви диети. Хапва си всичко, включително и неща, които преди напълно са отсъствали от хранителния й режим.

„Всичко си хапвам. И то даже нещото, което ми е различно с предишния ми режим е, че ям страшно много тесто. Започнах да закусвам и ям банички сутрин, после задължително ям пица или паста.

Ям много хляб, което… преди не съм била така. И дори и това не ми се отразява“, споделя своя хранителен режим Антония, която казва също, че не се е отказала от кафето.

Тъй като наддала твърде малко на тегло, първоначално Антония Петрова се притеснила да не е станало нещо с плода. Но после се успокоила, защото нещата били повече от перфектни.

„Оказа се дори, че бебето изпреварва развитието с две седмици. Даже върви много голям мъж. И лекарите ми казват, че съм мечтата на всички бременни – да не пълнея пък бебето да е голямо и да е добре развито и всичко да е наред“, хвали се бъдещата майка.

И двамата с Ивайло се изненадали как бебето се появило толкова скоро. То било планирано и след като решили да работят за наследник, чудото се случило само две седмици по-късно.

Въпреки четиригодишния си брак с руския милионер Александър Бередин, Антония не му роди дете. Настоящият й съпруг Ивайло Батинков също за първи път ще става татко. До този момент той не е живял на семейни начала с никоя друга жена.

От двамата той бил по-сантименталният и по-притеснителен за нещата около бебето.

Антония Петрова разбира, че е бременна няколко дни преди сватбата.Прави се тест и по много деликатен начин го оставя така, че мъжа й да го види.

„Бях оставила небрежно теста и всъщност той се прибра, видя го, започна да подскача, да се радва, да пляска като малко дете, много се радваше. Започна да ме прегръща, да ме целува. Всъщност имаше най-прекрасната реакция, която мъж може да има“, щастлива е миската.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар