Разказа му играта: Кали попиля Ричард Величков в Къщата!

Разказа му играта: Кали попиля Ричард Величков в Къщата!
Гласувайте за статията

Кали помля Ричард Величков пред очите на съквартирантите и зрителите!

Фолк фурията Кали доказа за пореден път, че е мъжко момиче. Изпълнителката на „4 4 2“ влезе в Къщата на „Вип Брадър“, за да натрие носа на станалия за смях Ричард Величков.

Ричард Величков

Кали размаза Ричард Величков – Известното

Фитнес инструкторът, на когото съквартирантите посветиха цяло парче – „Супер жалък“, до вчера не спираше да се хвали, че е правил секс в Къщата в Нови хан.

Потърпевшата от хвалебствията му стана моделката Розмари Тишер. Ричи я застави да потвърди, че са имали плътски удоволствия.

По този повод в Къщата в Нови хан заяви желание да влезе и фолк певицата. Кали, която е редовен коментатор в студиото на „ВИП БРадър“, най-напред се закани да забие тупаник на мускулягата от Мадан.

Като чу за мераците й, водещият на шоуто Ники Кънчев тутакси й предложи да отиде и да му натрие носа, но без да посяга физически.

Докато траеше рекламния блок на предаването, Кали се пренесе в Къщата. Смаяните съквартиранти изобщо не подозираха по какъв повод на гости им е устатата певица.

Но не за дълго. Кали буквално накара Ричард да почервенее като домат с конско, което още повече го направи жалък в очите на виповете.

„Аз исках да вляза да ти шибна една тупаница, но това ще доведе до някакви последствия. Сега искам да се извиня пред камерата на твоите родители за всичко, което ще кажа“, започна бясната си тирада срещу Ричард Кали.

„Ти си зле възпитан. Хората се ужасяват от твоите стратегии на гърба на едно крехко момиче. Цяла България в момента мисли, че си супер жалък. Ти се подиграваш на гърба на една жена. Какво можеш да кажеш ти в своя защита. Как показа ти, че държиш на това момиче, защото тя се е влюбила в тебе.

Сега ако си мъж ще излезеш от тая къща. Захвърли щита от SDI, защото никой друг освен теб не заслужава да излезе от това предаване“, нареждаше певицата „Мистър София“.

Кали обаче не спря до тук. Тя се обърна и към Роузи, която през цялото време стоеше стреснато в ъгъла. „Роузи, как можа да се влюбиш в тоя мъж?! Заради такива като теб има жени, които търпят домашно насилие“, сряза я певицата.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Разказа му играта: Кали попиля Ричард Величков в Къщата!”

  1. голата истина

    окт. 23. 2018

    Кали е смръдлива пачавра и е позор за Биг Брадър да я използва точно нея, тази агресивна и нехаресвана от „цяла България“. Кой й дава право на тази никаквица, известна само с аморалното си поведение на годините на този Ричард. Това е една отвратителна жена – типична за случая обаче – с хамалски маниер ръси мозък на тази Розмари ли е, ква е, която просто харесва секса. И защо не получи шамари от този млад човек, който така и не е ясно, защо ги дразни платените и съквартиранти и защитниците. Такъв позор за уж известните, гадост до повръщане. Този младеж има време да се оправи, като ги гледа колко са злобни може би ще престане да мечтае за този елит – изкуствен, жалък и миризлив!!!

  2. Мария

    окт. 24. 2018

    А ти каквото си там “ гола иснино “ , защо не застанеш с името си пишейки грозните си думи . Възмощението ти е изпълнено със злоба и злост за която говориш . Ти правиш същото . Аз не смятам , че един човек като теб може да говори от името на цял един народ . Ти според мен си срам за този народ . А това момче , което защитаваш с такъв ентусиазъм е срам за мъжкото съсловие , ако още в нашата мила Родина са останали мъже. Най-отвратителното нещо е когато един мъж е бил с жена „правил или не правил секс“ да се хвали после с това.

Добавете коментар