Мариела Нордел: Ако чуете мъж да повтаря, че няма пари, бягайте далеч! (още подробности)

Мариела Нордел: Ако чуете мъж да повтаря, че няма пари, бягайте далеч! (още подробности)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел даде кратки, но ценни напътствия за жените!

Устатата кулинарка Мариела Нордел отново заяви разсъжденията си нв мрежата. Този път тя даде кратък, но ценен съвет на нежния пол за това какви мъже да допускат до себе си.

Мариела Нордел

Мариела Нордел не иска и да чува за стиснати и безпарични мъже

Оказа се, че това в никакъв случай не бива да бъдат скъперници или бедняци. Мариела Нордел е категорична, че ако мъж ти каже повече от три пъти, че няма пари, или ако изобщо повтори тази дума, значи и за чеп за зеле не става. Ето какво заяви тя:

„Жени, ако мъж спомене в разговор с вас три пъти думата “пари”, особено в съчетание с “нямам”, бягайте веднага далеч! Със сигурност означава три неща:

– Че е некадърен и то мрънкач – истинският мъж ще намери и пари, че и време, особено, ако иска нещо!

– Че си прави много добре сметката, а тя не е във ваша полза…

– Че е стиснат! Няма по-голям убиец за либидото от мъж скъперник!“, заяви категорично Мариела Нордел. Разбира се, потребителите и особено дамите, се зарадваха на думите й. Мъжете направиха опит да я контрират, но напразно.

„Благодаря за съветите! Ценни са. Замислиха ме. И си дадох сметка, че напоследък все попадам или на голтаци, или на скъперници.

И едните и другите искат секс без да почерпят едно кафе, да не говорим за ухажване!“, моментално започнаха да й припяват потребителки в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Мариела Нордел: Ако чуете мъж да повтаря, че няма пари, бягайте далеч! (още подробности)”

  1. валя

    окт. 24. 2018

    Eдно от трите неща може би, но не задължително трите едновременно, познавам един евреин, който е мулти милионер, но непрекъснато говори, че няма пари.

Добавете коментар