Зрителите на Вип Брадър скочиха срещу Петко Димитров и подкрепиха Наско Колев!След снощните елиминации

във Вип Брадър зрителите буквално разкостиха бизнесмена Петко Димитров. И застанаха твърдо зад младия Наско Колев, който влезе в лек сблъсък с "шефа" по време на редовите въпроси към номинираните. [caption id="attachment_414969" align="alignright" width="300"]Наско Колев "Евала, Насе", пишат зрители за Наско Колев[/caption] Припомняме, че Атанас Колев зададе напълно нормален и безобиден въпрос на Петко. Вместо да отговори подобаващо, Димитров започна да развива теории и да обяснява на рапъра как трябва да се държи и с кого да общува. Обвини го дори, че стоял залепен до панталоните на Папи Ханс и Стефан Николов. Без да си дава сметка, че той самият е нон-стоп до полата на Божана Кацарова. Ето как изригнаха зрителите минути по-късно:

"Наско направо разби Петко. В началото не харесвах Наско, заради визитката му и това, че почти не се забелязваше в предаването. Но напоследък съм приятно изненадана от това младо и интелигентно момче. Знае кога да говори и кога да замълчи. Винаги взима отношение, когато има несправедливо отношение към даден човек. Трябва да има такива млади хора - честни, открити и умни. За мен Наско е победител!!!".

"Хаха, нямало напрежение, а избухна ненужно срещу Наско! Дано се махнеш, Наско те разби! Божана стана много сигурна в себе си, ама един Кулагин я изложи пред цяла България!". "Мачкай, Насеее!!! Покажи му на тоз Петко да не се прави на много велик". "Младият Наско бутна "големия" Петко!". "Наско, евала бро. Каза му го на Петко за Божана и Лора. Личи си, кой стои под полата/те". "Петко толкова да ми става отвратителен сигурно и Ричард ще бие по глупост. То бива да се правиш на голям... Ми приятно им е на хората да са в определена компания. Ти си същия, Божана постоянно ти е до гъза. Петко и Божана да бъдат изкарани навън заедно с чашките им в ръка. Дано Атанас и Стефан стигнат до финал". "Евала Наско, постави го на място Петко! А иначе Ричо има проблясъци от време на време! Добър въпрос за Божана!". "Прав е Наско. На един най-обикновен въпрос, Петко се впуска в обидни квалификации, вместо отговор". "Точно подбрани думи от Наско... Браво за отговора му. Всеки стои с този, който му е приятен. Кви поли кви пет лева...". "Наско е най-големия пич вътре". "На възрастта на Наско, Петко вече паркираше коли... Ехеей,Насе, ни мож го стигна, братле, хахаха". "Наско в случая показа на Петко с факти нещата. Браво за което! Божана не само се мазньоти на Петко, но и на друго се надява. Не харесвам такива жени. Нямат мярка. Той е женен,трябва да има някаква дистанция все пак. Срамота" - тези и още много коментари на зрителите се изсипаха по адрес на Петко Димитров и в защита на Наско Колев.