Ето го талисманът на Венета Райкова: Кабала пръстен „7 благословии“! (виж тук)

Ето го талисманът на Венета Райкова: Кабала пръстен „7 благословии“! (виж тук)
Гласувайте за статията

Венета Райкова не може да се нарадва на новата си придобивка!

Водещата на „Папараци“ и писателка на бестселъри Венета Райкова се похвали с уникалния си талисман в мрежата. Както знаем, блондинката е изключително вярваща и отдавна чете книги за духовно развитие, езотерика и прочие.

Венета Райкова

Венета Райкова се сдоби с изумителен кабала пръстен за защита

Наскоро тя се сдоби и с мечтания си амулет в лицето на кабала пръстен. Ето какво написа тя в профила си и успя да запали множество жени да поискат същото:

„Отдавна исках да си купя кабала пръстена “7 благословии” и днес го направих! А на Патрик купих кабала медальон “Ключът на Архангел Михаил”. Да сме живи и здрави, и благословени!!! Лично аз веднага усетих енергията и спокойствието, с които ме зареждат“, похвали се Венета Райкова.

Скоро след това уточни, че пръстенът наистина има огромен ефект върху нея и състоянието й. Чувствала се като в нирвана – спокойна, доволна и уверена в себе си и живота си.

„Едно спокойствие ме е обзело от вчера, откакто си сложих пръстена… За първи път се запознах с Кабала от книгата на Гал Сасон „Едно желание може да промени вашия живот“.

После правих и интервю с него, а преди 4 години седнах в кабинета му да ми направи хороскоп. И тогава той каза, че е задължително да пиша книги. И после всичко е история…“, допълни още Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар