Брадърът Кирил Симеонов: Излезте днес и покажете, че не сте „УЖ“ граждани! (виж тук)

Брадърът Кирил Симеонов: Излезте днес и покажете, че не сте „УЖ“ граждани! (виж тук)
Гласувайте за статията

Кирил Симеонов призова българите да излязат и да свалят Валери Симеонов!

Участникът в Биг Брадър Кирил Симеонов явно е с големи амбиции към политиката. След като преди време се цани за партията на Слави Трифонов, днес той призова българите на протест. Протест, с който да докажат, че не са „уж“ граждани. И с който да изметат боклуците от парламента:

Кирил Симеонов

Кирил Симеонов призовава българите към протест

„Днес 17:30 – излезте и покажете, че не сте „УЖ“ граждани. Видях много възмутени хора, но за жалост само в социалните мрежи. Ако търпим такова поведение, значи си го заслужаваме. Тази безбожна простотия не може да остане без санкции от обществото.

Защото простотията, особено на такова ниво е заразна, насърчава друга простотия. Утре ще се пръкнат нови Валерковци, Сидеровци, които ще агресират и ще се държат така цинично и нагло и с вас.

Дори назначените олигарси като Домусчиев заплашиха, че щели да изкарат 20 хиляди работници срещу протестиращите. До там ли я докарахме? Ще изкарате работниците срещу болните деца ли?

Досущ както през 30те години индустриалците в Кайзерова Германия застават зад Хитлер разчитайки на дикатора да изчисти улицата от протестиращите гладни.

Истината е че тези хора се държат дотолкова нагло и безнаказано, доколкото НИЕ им позволим. Не може да стоим само вкъщи на топло и да се възмущаваме само във Фейсбук.

Тук не става въпрос само за майките на тези болни деца, тук става въпрос за всички нас, защото само когато стрелите в снопа са заедно, тогава не се чупят! Не бъдете „УЖ“ граждани!“

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар