Ваня Червенкова изригна: Това „уж вице” ли ни управлява по дяволите? (Ето как „нахрани” Валери Симеонов)

Ваня Червенкова изригна: Това „уж вице” ли ни управлява по дяволите? (Ето как „нахрани” Валери Симеонов)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова е бясна от скандала с вицепремиера Валери Симеонов!

Бизнес дамата Ваня Червенкова никога не е оставала безучастна за това, което се случва у нас. Въпреки че пътува много и разполага със солидни средства, тя има силно развито гражданско чувство и не го крие.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова е бясна на вицето

Не търпи и неправдите. Тя изригна потресена от думите на вицето Симеонов за „кресливите майки”. Ето как избухна в мрежата:

„СИСТЕМАТА ЛИ ГО УБИ ТОЯ…????… Това “УЖ ВИЦЕ” ли ни управлява по дяволите???

Аз и Вие всъщност на това “УЖ ПОЛИТИЧЕСКО ВИЦЕПОДОБИЕ“ ли си даваме данъците, за да му осигурим заплатите, бонусите, лимузините, НСО охраните и командировките???

Този ли говори за “ КРЕСЛИВИТЕ ЖЕНИ” без “ МАЙЧИНСКО ЧУВСТВО”и за “ УЖ БОЛНИТЕ ИМ ДЕЦА” , които изманипулирали обществото…

Аз бях сред тези деца и тези майки и зная отлично за какво говорят те… ТОЗИ ТУК … има ли кой да го спре за идиотския шум, който вдига и безапелационно изрича обида след обида…

А всъщност защо не му се заведе един общ иск от името на всички КРЕСЛИВИ ЖЕНИ , на които толкова им отсъства “ майчинското чувство”???

Този Верно ли си е повярвал толкова или аз нещо съм се трогнала в повече??… Джуди Халваджиян … отличен материал!!!

И да припомня – ДЪРЖАВАТА, нейните ресурси, нейният бюджет и всичко в нея принадлежи на НАРОДА, а не на хора, които очевидно са си я взели за частна собственост , а нас третират като малоумни плебеи..

Айде стига вече… Идвате ни в повече!!!“, разгневи се Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар