Бомба: Луна превзема Парламента на кон?(Виж още)

Бомба: Луна превзема Парламента на кон?(Виж още)
Гласувайте за статията

Луна отново сътвори топ сензация

Ексцентричната Луна превзема Парламента на кон? Поп фолк дивата дълго време нямаше хит, а митарстваше из различни реалите предавания.

Но сега блондинката реши отново да завладее музикалните класации. Това тя ще направи с помощта на новата си песен, по текст на Папи Ханс и на модерния композитор Искрата.

Луна

Луна атакува Парламента на кон

Певицата нашумя покрай участието си в един от сезоните на ВИП Брадър, както и в друг телевизионен формат-„Черешката на тортата”.

Навсякъде изпълнителката на „Бягайте, крачета” предизвиква фурор с появата си.

Така ще е и с най-новото й парче. Клипът вече е готов, а в него Луна на кон атакува сградата на Народното събрание в София.

Луна обещава, че новата й песен е супер провокация и подобна песен в лекия жанр досега не е имала. Тя е без аналог и няма нито клишета, нито ограничения в нея, пише HotNews.bg.

На феновете си скандалната Луна обещава да покаже видеото след около две седмици. Поп фолк звездата споделя, че над проекта е работила цяла година и вярва, че той ще „взриви България”.

„Текстът е толкова всеобхватен, че всеки ще припознае себе си в него. Пее се, че всички сме будали и мишки, за да се докараме до тук.

Конят иска да разбие вратите на Парламента, да изкара будалите от него и да помогне за благословията, за спасението на нацията.

А аз съм просто водач, аз съм избрана. Не е лъжа, настана суматоха, когато се появих върху белия кон пред Народното събрание, въпреки ранните часове на денонощието.

Хората от хотела наистина започнаха да скандират „Луна президент“ в 4 часа сутринта и ме уверяваха, че искаха да съм техния президент. Аз такова нещо не бях виждала.

Явно Парламентът е моят втори дом. А и все пак аз съм Президентът на хората от 2015 г. насам.

Те се обръщат към мен с „Госпожо Президент“. Ако това не е успех… Аз съм публична личност и с благодарност към Бога използвам този пиедестал за добруването на народа, който ме носи на ръце вече 25 години”, . Казвам ви, новият ми проект ще взриви България“, обяснява възторжено Луна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Луна превзема Парламента на кон?(Виж още)”

  1. dada

    окт. 25. 2018

    Психиатрията няма ли да се самосезира и да се погрижи за тази си пациентка, докато не е станала опасна за околните!! Моля!

Добавете коментар