Стефан на Гала шокира всички: Бих убил, бих откраднал и лъжа често!

Стефан на Гала шокира всички: Бих убил, бих откраднал и лъжа често!
Гласувайте за статията

Стефан на Гала определено не е сред най-миролюбивите хора!

Търговецът на мед Стефан Николов, известен повече като Стефан на Гала, се оказа с доста странни принципи. Сред тях не присъстват много от 10-те божи заповеди, научи Kliuki.bg.

Стефан на Гала

Стефан на Гала има странни принципи

Това се разбра по време на елиминациите във „ВИП Брадър“ в понеделник вечер. Божана Кацарова реши да атакува ко-водещия на „На кафе“, като го обиди, че потъпква принципите си.

Когато готвачката започна да ги изборява обаче, се оказа, че това не са принципите на Стефан. Той веднага заключи, че тя явно изобщо не го познава.

„Бих убил, бих откраднал и доста често лъжа.“ – каза Стефан на Гала.

Разбира се, надали е имал предвид, че би убил туко-така. Най-вероятно производителят на мед е „За“ смъртното наказание в съда и няма против сам да се разправя с тежки престъпници.

Относно кражбите, още преди година се носеше слух, че е участвал в престъпни групировки за източване на банкомати. Това обаче не е доказано и не може да се твърди със сигурност.

Лъжите на Стефан на Гала пък са явни в Къщата. Той постоянно се опитва да стои встрани от проблемите, което понякога го кара да избягва истината, само и само да успее да триумфира с крайната победа в шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Стефан на Гала шокира всички: Бих убил, бих откраднал и лъжа често!”

  1. 777

    окт. 24. 2018

    Антипатичен субект,известен само с това че е „мъжът до Гала“,но колко е мъж е въпрос със неизвестности.

Добавете коментар