Три поколения актриси

Три поколения актриси
Гласувайте за статията

Три поколения великолепни актриси, вижте тук. Става дума за Мелани Грифит, наследницата й Дакота Джонсън и позабравената баба Типи Хедрен – звездата от филма „Птиците“ напрашен от Хичкок преди доста години.

И макар Типи да е на достойната вече възраст от 88 г. тя пак си е все така запазена, очарователна или може би гените и начина на живот са също от решаващо значение.

И както пишат и от изданието Еша, Типи показа класа, за която могат да й завидят много от настоящите знаменитости. А поводът за това бе последната премиера на филм на внучката й – Дакота. След старта й с „50 сиво“, този път Дакота ще ни зарадва в нова роля във филм на име – „Suspiria“. Неговата премиера бе в Лос Анджелис.

И медиите веднага уловиха в обектива неостаряващата Типи, можем да кажем, че три поколения невероятни жени и актриси са част от тази фамилия.

И макар засега качествата на Дакота на сцената да са под въпрос, не можем да от

Три звездни имена от кино средите

речем заслугите на майка й и баба й за световната кино сцена. И ние от изданието Клюки.бг също споделяме мнението, че Типи Хедрен е невероятна дама и се надяваме с времето така да се говори и за младата и амбициозна Дакота.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар