Ето кои ще са главните герои в „Big Brother All Stars“!

Ето кои ще са главните герои в „Big Brother All Stars“!
Гласувайте за статията

Част от имената на бъдещите съквартиранти „Big Brother All Stars“ са разкрити!

Малко преди края на ВИП Брадър (петък 2.11) вече се завъртяха спекулативни теории около имената на новата реколта съквартиранти, които ще огласят Къщата в следващото издание на „Big Brother All Stars“, което ще започне на 5 ноември.

Big Brother All Stars

Те ще участват в новия „Big Brother All Stars“

Въпреки че повечето от звездите се противят да влязат в Къщата на скандалите и интригите, има и такива, на които още някой лев и малко раздухана слава не са им излишни.

Според слуховете един от тези е актьорът Станимир Гъмов, който го игра влюбен в Преслава във „ВИП Брадър“ през 2015. Той напирал отново да влезе и да изпита тръпката от играта. Кукловодът го бил закъсал финансово и се нуждаел от спешна финансова инжекция.

Станимир си направил устата пред продуцентите, че е склонен пак да влезе в Къщата, защото вече се чувствал по-обигран. Освен това сърцето му било свободно и спокойно можел да се впусне в любовна авантюра пред камерите на Големия брат, в полза на високия рейтинг на передачата.

Той дори бил готов да прекрачи прага на Къщата в Нови хан срещу по-нисък хонорар, стига да е под прожекторите за 2-3 седмици. Според източници, той ще получи 25 бона за своя престой.

Сигурен участник в „Big Brother All Stars 2018“ е и Жени Калканджиева. Този път тя ще участва сама, без мъжа си Тачо. Миската се е договорила за 40 хиляди хонорар. На този етап тя се изявява като коментатор в лайф изданията.

Голямата изненада в предаването обаче ще е Златка Райкова. Блондинката, която отново е в устата на всички заради връзката си с Благо Джизъса, се е договорила да участва срещу максималната сума, която се отпуска – 60 хиляди лева. Това ще бъде поредният опит на скандалната плеймейтка да изчисти опетнения си имидж.

Финансови проблеми връщат в играта отново Албена Вулева. Позабравената водеща на „Сигналто жълто“ ще закърпи бюджета с половината на стотачката. Вулева, която междувременно прие исляма, щяла да се разхожда забулена в Къщата.

Източник: Lifeonline.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар