Папи Ханс: За да се влюбя в една жена, трябва тя да бъде успяла!

Папи Ханс: За да се влюбя в една жена, трябва тя да бъде успяла!
1 (20%) 1 vote

Папи Ханс разкри каква трябва да бъде перфектната жена!

Константин Трендафилов, когото всички знаят предимно като Папи Ханс, има високи изисквания за жената, която ще спечели сърцето му. Той не се задоволява с посредствеността и не го крие, научи Kliuki.bg.

Папи Ханс

Папи Ханс има високи изисквания за жената до себе си

Поетът разкри пред Наско Колев и Стефан Николов в къщата на „ВИП Брадър“, че за да се влюби в една жена, тя трябва да бъде успешна в нещо. Винаги трябва да се стреми да бъде най-добрата в своята област.

Папи Ханс е само на 28 г., а иска да срещне жена, която вече е успяла в живота. Логично е по-малките от него жени още да се лутат, което значи, че няма против да бъде с по-възрастна дама.

Именно такъв е случаят с неговия много близък приятел и колега Илиян Любомиров. Той споделя същите критерии за перфектната жена, а и вече живее с по-голямата от него Петя Дикова.

Константин и Илиян са представители на новата вълна мъже, които явно не искат на всяка цена да бъдат глави на семействата си, а биха оставили тази роля на жените до тях.

Самият Папи до съвсем скоро имаше връзка с певицата Дара. Макар тя да е по-малка от него с 8 години, явно той е виждал у нея успеха, щом беше неин любовник цяла година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Папи Ханс: За да се влюбя в една жена, трябва тя да бъде успяла!”

 1. Kurweto Zlatka

  окт. 28. 2018

  HA HA,,Tozi protiwen ,mazen pederast se ebe v gaza i obicha jeni?
  HA HA HA,,
  Mrazja pederugi s kokove na glavata.
  GRAMNI SE BE PEDAL DOLEN!

Добавете коментар