Ивайла Бакалова и нейната наследница Рая

Ивайла Бакалова и нейната наследница Рая
3 (60%) 2 votes

Ивайла Бакалова и нейната наследница Рая разкриха част от личния си свят, иначе добре пазен. Ивайла е отдавна позната у нас. Една от ВИП персоните, но въпреки това за нея се знаят малко неща.

Например колкото и често да се връща в България, интересно е, че Мис България 2001 живее ш Дубай. Там е от около десет години, занимава се с недвижими имоти. Помага на клиенти да направят инвестиции ш даден имот. Далеч е от модата, но не съвсем, защото изглежда перфектно и е жена, която разбира и от мода и от стил.

За пръв път позира на корицата на сп. Ева през далечната 2001 г. след спечелената корана за най-красивата у нас жена.

След две години застава пак пред същото списание с малко бебе на ръце, но пак в невероятна форма – с малката си дъщеричка Рая на броени месеци само.

От както е родена, обаче Рая рядко е показвана. Ивайла избира за нея друг свят, първо учи в Дубай заедно с известната моделка. Но от 15 годишна Рая е преместена в елитно училище д Лондон, където живее на пълен пансион.

Днес след доста време отново майка и дъщеря позират както се цитира от изданието Ева, за да ни направят съпричастни с малка частица от личното си пространство.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар