Кошмар с кръв и унижение за Сашка Васева: Вижте тази покъртителна история!

Кошмар с кръв и унижение за Сашка Васева: Вижте тази покъртителна история!
Гласувайте за статията

Сашка Васева още помни този голям ужас за нея!

Сашка Васева, наричана още Дупнишката Мадона, е сред любимите изпълнители на няколко поколения. Певицата наскоро разкри за шокираща случка от живота си, която никога няма да забрави.

Сашка Васева

Сашка Васева таи жесток спомен с полицай

Блондинката и бивша участничка във „ВИП Брадър“ преживяла истински кошмар, включващ много кръв, унижение и присмех от страна на полицай. След ужаса тя си позволила дори да прокълне униформения, но признава, че до днешна дата дълбоко съжалява за това.

Когато е на върха на славата, Сашка Васева си позволявала често да кара колата си пияна. Веднъж я спрял полицай и тя отказала да даде проба за алкохол, пише „ШОУ“.

Той я замъкнал насила в болницата. Там една от сестрите й стегнала ръката и започнала да дърпа кръв. А Сашка изпитва ужас от кръв. Полицаят стоял отстрани и се подхилквал, а Сашка го проклела да умре.

Към днешна дата тя съжалява за думите си и смята, че Господ я наказва за всички клетви, които е изрекла в миналото си, пише Jenata.blitz.bg.

Наказанието се състои в нейното постепенно ослепяване. Певицата не вижда нищо с едното око, а другото също вече е наполовина неефективно. Прогнозите са, че до няколко години няма да може да вижда изобщо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар