Аделина иска развод от Борис Солтарийски: Каква е причината?!

Аделина иска развод от Борис Солтарийски: Каква е причината?!
5 (100%) 1 vote

Борис Солтарийски и красивата Ади вече не си пасват така добре, както преди!

Семейният живот на беквокалиста на „Кук-ку бенд“ Борис Солтарийски и жена му Аделина е пред разпад. Дори 3-годишната им дъщеря не може да ги сплоти.

Борис Солтарийски и Ади

Борис Солтарийски и Аделина са пред развод

Скандалите им напоследък били чести и мисълта за развод все по-често се въртяла в главата на моделката. Тя споделила пред свои близки, че вече не е щастлива, защото „магията помежду им изчезнала“.

Не ставало въпрос за трети човек или за изневяра, макар че г-жа Солтарийска имала много обожатели. Тя е изключително красива и това не е тайна за никого.

В опит да преодолее семейните драми манекенката е залитнала по естетичните подобрения и пластичната хирургия, пише „Уикенд“. Тя доста е променила външния си вид и от снимките ясно се вижда, че е напомпала устните си с хиалурон, а бюста със силикон.

Интересно ще е да се види дали сега Ади ще се опита да се върне при Слави Трифонов, през чието легло мина преди време. Дългия я отстъпи на своя подчинен, но не е изключено сега отново да я пожелае.

Аделина и Борис Солтарийски се ожениха през 2015 г. на скромна церемония. Тогава тя беше бременна и малко след това роди дъщеричката им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар