Папи Ханс пише просто за хоби: Ето с какво всъщност се издържа!

Папи Ханс пише просто за хоби: Ето с какво всъщност се издържа!
3 (60%) 1 vote

Известният с прякора си Папи Ханс Константин Трендафилов изкарва само за месец повече, от колкото майка му и баща му за година.

А става въпрос за известната писателка с 20 романа Кристин Димитрова и професорът преводач Владимир Трендафилов. Като добро дете Папи Ханс помагал финансово на родителите си, макар те да проявявали типичната за интелектуалците гордост и първоначално отказвали да го ангажират със себе си.

Папи Ханс

Папи Ханс пише за хоби

„Наистина изкарвам много добри пари, няма от какво да се притеснявате“, убеждавал ги щедрият им син. Добре платената работа на Константин му позволявала да пише стихове за удоволствие.

Литературният му дебют бе най-продаваната книга за 2016 година, но въреки това му е донесла нелепите 1700 лв печалба, издават източници от издателския бранш.

Отчасти той е финансирал сам и първия си клип „Кекс“, който се превърна в истинска културна сензация. Папи обаче гледа по-сериозно на кариерата си на рекламист и това не е чудно, тъй като именно от там са сериозните му приходи.

Като творчески директор в „Сачи енд Сачи“ поетът стои зад някои от най-успешните рекламни кампании на банки и кисели млека у нас. Той има пръст в емблематичните реклами на деликатеси Житница, кафе Нова Бразилия и Изи Кредив, предават от в. „Уикенд“.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Папи Ханс пише просто за хоби: Ето с какво всъщност се издържа!”

  1. bbb

    ян. 08. 2019

    За всички, които се подлъгват от гръмкото название, което „Сачи енд Сачи“ дават на чисто операционната професия на хора, които правят дизайни на банери и други на конвейер – творчески директор в „Сачи енд Сачи“ е просто един дигитален дизайнер, а не е никакъв директор или човек, който взема каквито и да е решения. Проверявайте си информацията! Написал си той, че е Творчески Директор и в инстаграм и един бог знае колко хора, които не са от тая индустрия си мислят, че е голяма клечка, а той е просто пионка, да с добра заплатка за интернационална фирма, ама не е шеф и не е на шефска заплата…

Добавете коментар