Честит Рожден ден на Джулия

Честит Рожден ден на Джулия
Гласувайте за статията

Честит Рожден ден на Джулия, една жена и то не коя да е, а Хубавата жена е вече на 51. Качествата на Джулия Робъртс като актриса са вече доказани. Тя печели с времето и критици и най-вече огромна маса от почитатели.  

Рецептата за щастие на една от най-усмихнатите актриси е оптимизъм и хумор, ето защо тя честичко си позволява да позира с грейнало от щастие лице. И пак както цитират и от изданието Ева – в основата на всичко е любовта – това силно и въздействащо усещане, което може да промени мироглед и характер дори. 

Самата Джулия се радва на дълготрайни и хармонични отношения с половинката си Дани Модър, той променя Джул. Както тя разказва е била доста егоцентрична в началото на кариерата си и е мислела главно за себе си. След като се запознават той я променя постепенно, а тя е все така сияеща. Като доказателство за трайната им обич са техните три деца, създадени с любов и желание.

И днес в навечерието на нейния 51 рожден ден, можем да й пожелаем още много щастливи дни и все така сплотено семейство, Надяваме се и на пореден хубав филмов проект от нейна страна, защото добрите й роли до момента са много и доста разнообразни при това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар