Ани Цолова с краден бизнес? Авторът: Почувствах се неловко!

Ани Цолова с краден бизнес? Авторът: Почувствах се неловко!
Гласувайте за статията

Открадна ли бизнеса си Ани Цолова, се питат мнозина!

Бизнесът, който Ани Цолова започна след раздялата си с журналистиката, май ще се окаже краден. Бившата водеща на Би Ти Ви и Нова разкри миналата седмица, че ще води обучения по публично говорене. Проектът бе обявен като „авторски“.

Ани Цолова и Радомира Михова

Окраде ли колежката си Ани Цолова?

Идеята за него обаче поразително напомня на вече съществуваща дейност, която развива нейна колежка с 25-годишен стаж в националното радио. В сайта на Цолова и рекламния й клип също има сходство с конкуренцията.

Бившата радиожурналистка Радомира Михова споделя директно на страницата на новоизлюпената си конкурентка:

„Здравейте, Ани! Пиша ви, защото се почувствах неловко, когато видях цели изрази във Вашето видео, които смущаващо са еднакви с тези от сайта (Радомира посочва собствения си сайт – б.а.). И правя уточнение, че моят проект „Успешен глас“ от една година е действащ. Автор на идеята и реализацията е на Евтим Чакъров“.

Отговорът на Анна Цолова е: „Радомира Михова, за първи път виждам сайта ви. Очевидно и двете сме тръгнали по един и същ път. И много други хора са в тази писта. Вярвам, че не искате да спекулират с това, което сте написали на стената ми. И затова ви пожелавам успех!“.

Важен въпрос, който засега няма отговор, е откъде Анна е взела пари за нови си бизнес. Съдейки по качеството на рекламния й клип, трябва да струва поне 3 000 лева. Зад рекламната кампания също трябва да стои сериозна сума, а в същото време Цолова месеци наред не е ходила на работа, пише „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Ани Цолова с краден бизнес? Авторът: Почувствах се неловко!”

 1. 123

  окт. 28. 2018

  Никой не я харесваше тая латерна ,затова я махнаха ,а сега иска да се върне на бял кон но няма да и се получи ,ще е поредният и провал.А тая госпожа може и да я осъди ако е вярно всичко това.

 2. Надя Делчева

  окт. 29. 2018

  Отново пожелавам успех на Анна Цолова!
  Професионалист,силна и достойна личност.
  Много индивиди ще изпълзят от дупките с крядъци срещу нея.Кой прощава на падналият,когато се изправи?

Добавете коментар