Ваня Костова с кошмарно детство – подробности за живота й!

Ваня Костова с кошмарно детство – подробности за живота й!
3 (60%) 1 vote

Ваня Костова е имала много тежко начало в живота!

Днес Ваня Костова е звезда, позната на почти всички в Бългрия. Когато е била дете обаче, животът й с нищо не й е подсказвал, че един ден ще живее в лукс и разкош.

Ваня Костова

Ваня Костова е преживяла много тежки моменти

Бащата на Ваня бил миньор в Димитровград. Семейството му се мести от село в най-крайния картал на града на бригадирското движение – „Млада Гвардия“.

Ваня била третото, най-малко дете в семейството и като такова най-глезеното. Тя расла безгрижно под контрола на майка си. Баща й редовно засядал с колегите си на ракия след работа. Ваня чувала, че се карат с майка й, но тогава не разбирала смисъла на кавгата и си мислела, че това се случва във всеки дом, пише „Уикенд“.

„Ваня е имала сиромашко детство, живяла е с най-необходимите неща. Била е обичана от родителите си, но знаем, че в един момент баща й ги изоставя. Това я травмира жестоко за цял живот. Липсата на баща явно не й се е отразило добре. Но въпреки това е жена борец, докато съпругът й я напуска, за да пее по корабите.“, споделя колежка на певицата, запозната с житейските й драми. Тя допълва, че Ваня би имала кариера като на Лили Иванова, ако не са различните болежки, които я мъчат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар