Петко Димитров: За 6 години с Яна нямаме нито един скандал!

Петко Димитров: За 6 години с Яна нямаме нито един скандал!
Гласувайте за статията

Петко Димитров е безкрайно щастлив с Яна!

Когато преди близо 6 години Петко Димитров отмъкна Яна Акимова от Орлин Павлов, мнозина се съмняваха, че връзката им ще оцелее. Оказа се обаче, че не само оцеля, но и продължава да разцъфтява.

Петко Димитров и Яна

Петко Димитров и Яна никога не се карат

Бизнесменът сподели пред Божана Кацарова във „ВИП Брадър“, че за всичките тези години с Яна нямат нито един скандал. Имали са различия, но никога не са си повишили тон един на друг, научи Kliuki.bg.

Нещо повече, Петко и Яна никога не заспивали с обърнати гърбове. Те никога не си лягали скарани и постоянно се гушкали по време на сън.

„Всичко в брака ни е невероятно. Като започнем от секса, та ако щеш, и от кафето, което съм я помолил да ми направи сутрин.“- каза Петко Димитров на Божана.

Готвачката през цялото време се опитваше да го подкрепя, макар видимо тази тема да не й беше много приятна. Бо също е влюбена в Петко, което личи все повече в последните седмици в Къщата.

Яна и Петко са женени от 5 години и се радват на хармоничен брак, пълен с любов и деца. Танцьорката роди на два пъти от бизнесмена, като с това децата му станаха три, тъй като той има едно и от Мария Игнатова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар