Стефан на Гала е едно копие: Дори брадата му не е оригинал!

Стефан на Гала е едно копие: Дори брадата му не е оригинал!
Гласувайте за статията

Стефан на Гала си налага чужди неща за свои!

Стефан на Гала упорито се опитва да заприлича на Джанлуиджи Буфон. Участникът от „ВИП Брадър” копира италианския плейбой, който е мечта за милиони жени по света.

Стефан на Гала и Буфон

Стефан на Гала се прави на Буфон

Стефан явно е голям фен на вратаря на ПСЖ, тъй като си прави абсолютно същата прическа и оформя брадата си досущ като Джиджи. Производителят на мед е сигурен в приликата с Буфон, но не такова е мнението на зрителите.

Любимият на Гала е сред най-суетните съквартиранти в Къщата и винаги държи да изглежда добре пред камерите. Но далеч не може да се конкурира с италианеца, пише „България днес“.

Джиджи е далеч по-строен и здрав от Стефан, а освен това и по-млад. „Не може да му стъпи на малкия пръст”, коментират зрители.

Родният бизнесмен обаче съвсем не се изживява като плейбой и вместо това прави всичко, за да докаже любовта си към любимата си Гала. Откакто е в шоуто той е верен на жена си и дори не поглежда към чуждо, пише Slava.bg

На тази брада Гала може да се порадва още довечера, защото нейният любим е номиниран за изгонване от Къщата. Все пак се очаква той да остане до петък вечер, когато е финалът на риалити шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар