Петко заби брутален нож в гърба на Божана, предаде я много грозно!

Петко заби брутален нож в гърба на Божана, предаде я много грозно!
Гласувайте за статията

Петко Димитров се оказа солов играч, въпреки че държеше близо до себе си повечето жени!

Още от началото на „ВИП Брадър“ Петко и Божана си паснаха като характери и станаха приятели. Тази дружба се задълбочи още повече след излизането на Яна, забеляза Kliuki.bg.

Петко и Божана

Петко предаде Божана по много грозен начин

Танцьорката каза на готвачката да се грижи за мъжа й и тя точно това правеше седмици наред. Оказа се обаче, че бизнесменът я е възприемал просто като оръжие по пътя към победата.

Снощи Петко предаде по много грозен начин Божана. Той не избра нея за финала, а се спря на Мира Добрева. По този начин заби нож в гърба на най-близкия си човек в Къщата.

В крайна сметка предателството му се оказа излишно, тъй като не успя да промени зрителския вот. Мира отпадна от надпреварата, а Бо остана да се бори за успеха.

Готвачката уж прости на Петко, но със сигурност това трябва да й е светнало като червена лампичка и вече да не му вярва безрезервно. Тя дори изглежда като влюбена в него, макар да си има сериозен приятел навън.

Бившият на Мария Игнатова желае с цялото си сърце победата и това е видно. Той не страда от липса на пари и е в шоуто най-вече за медийна слава, заради която явно би минал през всекиго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар