Даниел Петканов оставя бременната си жена

Даниел Петканов оставя бременната си жена
3 (60%) 1 vote

Даниел Петканов се нуждае от повече пари и е готов на всичко да ги постигне!

Лудия репортер Даниел Петканов зарязва бременната си жена. Докато Алекс снове между работните си ангажименти и прегледите в АГ —клиниката в София, мъжът й ще прекрачи прага на къщата на „Биг Брадър Ол Старс”, пише HotArena.net.

Даниел Петканов и Богданска

Даниел Петканов се чуди как да набави повече пари за Алекс, след като предаването на Милен Цветков вече го няма

Половинката на Алекс Богданска от раз приел предложението на продуцентите да участва отново във формата. Красавицата твърдо отказала да се подложи отново на изпитанието, защото в момента е бременна, но бъдещият татко решил, че това е идеален начин да допълни семейния бюджет.

Двойката очаква първото си бебе много скоро и затова с хонорара от шоуто Дани ще покрие част от разходите около раждането, пише „България днес”.

За участие в „Биг Брадър Ол Старс” се спрягат още бременната Мегз и Жени Калканджиева. Дамите все още не са постигнали договорка с продуцентите, а преговорите продължават.

Единственият сигурен засега участник е Станимир Гъмов. А кои други звезди ще влязат в шоуто, предстои скоро да разберем.

Изоставянето на бременни жени стана практика в „Биг Брадър“. Актьорът Веселин Плачков влезе в Къщата, когато Мариана Попова тъкмо щеше да ражда.

Сега Петканов ще стори почти същото. Все пак в неговия случай е малко по-различно, защото ще остане вътре максимум месец, а като излезе, Алекс няма да е родила все още.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар