Зрител нанесе огромен удар на Мира Добрева: И Вие не сте Юксел Кадриев!

Зрител нанесе огромен удар на Мира Добрева: И Вие не сте Юксел Кадриев!
1 (20%) 1 vote

Мира Добрева понесе голямо унижение в ефир на Нова телевизия!

Журналистката Мира Добрева вече не е част от „ВИП Брадър 2018“, но все още с нея се показват кадри в Къщата, тъй като напусна едва снощи. Тази вечер всички изгледаха огромно унижение на тв водещата, видя Kliuki.bg.

Мира Добрева

Ново унижение за Мира Добрева

Всички съквартиранти имаха среща със зрителите. Най-неприятните неща обаче трябваше да чуе Мира Добрева, която бе описана от почти всички като злобна и фалшива.

Главната причина за това беше конфликтът на журналистката с Ваня Костова. Именно заради него Мира понесе много критики.

Един от зрителите обаче направо я „закова“ с думите си. Той я унизи с едно сравнение, което дори разсмя съквартирантите.

„Как можахте да кажете на Ваня Костова, че не е Лили Иванова? И вие не сте Юксел Кадриев…“ – каза зрителят.

По този начин на Добрева й бе намекнато, че е под нивото на Кадриев. Нещо, което няма как да не я обиди, тъй като е от повече време в телевизията от него и е продуцент на своето предаване, докато той е само новинар.

В крайна сметка обаче нападките към Мира омилостивиха Ваня и тя най-после намери сили да й прости. Двете се помириха до такава степен, че вчера на излизане от шоуто Добрева каза, че оттук нататък иска да срещне навън единствено певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Зрител нанесе огромен удар на Мира Добрева: И Вие не сте Юксел Кадриев!”

  1. Аз

    окт. 31. 2018

    Спорно е коя е по-злостна като се разгневи – Мира или Ваня. Но като по-млада, се предполага, че нервите на Мира не са толкова износени, та затва мнозинството укорява нея. Плюс това, Ваня поне я наричаше с по-книжовни думи като “ окултиска*, докато Мира я нарече и “ злобна бабичка“, освен “ окултиска“. А Ваня е по-възрастна и по-голяма звезда от Мира, така че Мира трябваше да си сдържи нервите.

Добавете коментар