Петко Димитров предаде още един свой човек в Къщата: Не бих поканил Лора в дискотеката си!

Петко Димитров предаде още един свой човек в Къщата: Не бих поканил Лора в дискотеката си!
Гласувайте за статията

Петко Димитров създава привидно приятелства във „ВИП Брадър“, но всъщност е солов играч!

Предателствата на Петко Димитров започват да стават наистина много. Той ясно показва, че е влязъл във „ВИП Брадър“ само за победата и не хаби средства да я постигне.

Петко Димитров

Петко Димитров не иска Лора Караджова в дискотеката си

Бизнесменът сформира свой лагер, в който влизат само жени. За само едно денонощие обаче успя да предаде и двете си най-близки приятелки в шоуто.

Снощи Лора Караджова беше на участие и в нейно отсъствие Петко изрече немного приятни думи по неин адрес. Той в прав текст си каза, че не би поканил певицата да пее в неговата дискотека, научи Kliuki.bg.

„Аз изисквам по-специални неща. Лора си каза, че изпълнява само своите си песни, което мен не ме устройва.“ – каза Петко Димитров.

43-годишният софиянец явно държи в неговия клуб да се пеят златни хитове, независимо кой е изпълнителят. Нещо, което Лора Караджова не може да му осигури.

Очевидно за Петко приятелството си е приятелство, но бизнесът си е бизнес. Надали ще продължи да се вижда с щерката на Данчо Караджов и след „ВИП Брадър“.

Само ден по-рано бизнесменът заби нож в гърба и на друг свой близък човек в шоуто, дори уж най-близкия. Той предпочете Мира Добрева пред Божана Кацарова, с което хвърли в шок даже самия Ники Кънчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар