Любо Нейков след края на „Комиците“: Кръстьо, Христо и Руслан гладни няма да останат!

Любо Нейков след края на „Комиците“: Кръстьо, Христо и Руслан гладни няма да останат!
Гласувайте за статията

Любо Нейков няма да изостави своя екип, с който твореше над десетилетие!

„Спираме „Комиците”, но продължаваме с филмите, които продуцираме”. Така Любо Нейков обяви свалянето на култовото си шоу от тв ефира.

Любо Нейков

Любо Нейков продължава напред след „Комиците“

Продуцентът и актьор даде да се разбере, че двамата с колегата му Евтим Милошев ще продължат да работят по филмовите продукции, върху които работят. В момента двамата са фокусирали вниманието си върху сериала „Откраднат живот”, а също и върху снимките за новия сезон на „Столичани в повече”.

„Работа за колегите комици Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов винаги ще има, така че те никога няма да останат на пътя”, коментира Любо Нейков, пише „България днес”.

Според запознати, той вече е подготвил шоу реплика на „Комиците” с ново заглавие—„Кралете на хумора”, което в момента е в процес на разработване.

Веднага щом са готови с концепцията, Нейков и екипът му планират да го представят по театрите, тъй като любимците на публиката все още имат желание да се изявяват на сцената.

Що се отнася до „Комиците”, шоуто тръгна през зимата на 2007 годината и повече от 10 години се задържа в тв ефира. След като рейтингът му падна, то бе изместено от петък в събота вечер след 22 часа, което се отрази и на слабата му гледаемост.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар