Бомба: Папи Ханс призна за новата си любов! Ето с коя замени Дара

Бомба: Папи Ханс призна за новата си любов! Ето с коя замени Дара
Гласувайте за статията

Папи Ханс призна, че тази жена е любовта на живота му!

Веднага след раздялата си с певицата Дара, Папи Ханс се влюбил безпаметно в португалка, призна самият той. „Тя е уникален човек”, разнежи се рекламистът и обясни, че чужденката била в България по програмата Еразъм.

Папи Ханс

Папи Ханс призна, че никога не е бил толкова влюбен

Не знаела нито дума от нашия език, пък и двамата се намерили само два месеца преди тя да трябва да напусне София завинаги, но това не попречило на любовта между двамата.

„Това са най-хубавите отношения с жена, които съм имал някога. Просто ми пръсна мозъка”, обясни съквартирантът и така нанесе съкрушителен удар по Дара, която явно е успял да забрави за отрицателно време, пише hotnews.bg.

Припомняме, че връзката между Папи и певицата дълго време бе разглеждана като пи ар и за двете страни и явно има нещо вярно в слуховете, след като изпълнителката не е оставила сериозни следи в съзнанието на бившия си възлюбен.

В момента новата любов на Папи Ханс си е в родината. Двамата се разделили през сълзи, но как ще продължи романът им ще разберем след излизането от къщата на съквартиранта.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Бомба: Папи Ханс призна за новата си любов! Ето с коя замени Дара”

  1. Вероника

    Ное. 02. 2018

    Е момичето на снимката ми прилича на Гери Никол.

  2. peder dolen

    Ное. 03. 2018

    pederast smotan s kok na glawata,.. shte ti ptrasna gaza peder dolen!

Добавете коментар