Не е за вярване: Ето как си е вадела парите новата водеща на „Събуди се“ Мартина Ганчева!

Не е за вярване: Ето как си е вадела парите новата водеща на „Събуди се“ Мартина Ганчева!
Гласувайте за статията

Ето каква е била новата водеща на „Събуди се“ Мартина Ганчева!

От две седмици Нова телевизия има нова водещ, при това на едно от най-важните предавания през уикенда – „Събуди се“. Синеоката Марти зае мястото на излязлата в майчинство Лора Крумова и стана партньорка на титулярката Мира Иванова.

Мартина Ганчева

Новото лице на медията Мартина Ганчева е била танцьорка

Още с първите си изяви Ганчева демонстрира естествено поведение пред камерата и показа добри познания за политическите процеси в страната. Малцина допускат, е ефектната журналистка има и друга неподозирана дарба, а именно перфектни танцови умения, писа „Галерия“.

След като минала курс по салса, решила да се запише на уроци по MTV street dance /улични танци/. Със свои приятелки създали своя група. Участвали са преди две години в мащабно събитие заедно с танцьори от цял свят, а наградата била посещение в Южна Корея и среща с най-популярната местна група.

Мартина и партньорките й не успели да се преборят за първото място, но останали изключително доволни от цялостното представяне.

Върхът в танцовата кариера на Мартина се случва преди 3 години. Тогава в НДК се представя спектакълът „Нощта на Оскарите“ и групата на Ганчева е поканена да се включи в програмата. Те изпълняват „Танца на котките“.

Преди да стане водеща на Нова тв, Мартина е трупала стаж в БНР, била е част от телевизия ДЕН и 7 години е сред лицата на Bulgaria On Air. Завършила е румънска филология. На 37 години е.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Не е за вярване: Ето как си е вадела парите новата водеща на „Събуди се“ Мартина Ганчева!”

  1. ИВО

    окт. 17. 2020

    МАХАЙТЕ МАРТИНА ГАНЧЕВА-МНОГО НЕСКОПОСАНА МЪРЛА,ВЪРНЕТЕ МИРА ИВАНОВА

Добавете коментар