Саня Армутлиева има за какво да се фука: Щерка й е супер гадже и пее като славей! (Виж тук-снимки)

Саня Армутлиева има за какво да се фука: Щерка й е супер гадже и пее като славей! (Виж тук-снимки)
4 (80%) 1 vote

Саня Армутлиева има за какво да се гордее

Музикалната продуцентка Саня Армутлиева е късметлийка и не само в работата си. Шефката на „Вирджиния Рекърдс” има още по-голяма богатство от кариерата си-две дъщери и съпруг, който трепери над нея. По-малката й щерка обаче не спира да буни мрежата. Алма се превърна в супер красавица и пее божествено.

15-годишното момиче е действително много прелестно. Нежно лице, огромни очи и къдрава коса като на майка й, но в пъти по-хубава от Саня Армутлиева.

Тийнейджърката обаче не се цели към модните подиуми, нито мечтае да атакува светските партита. Чаровното момиче има мечта и то е да пее. Отдава й се, защото наистина пее като славей. В това са убедени близки и познати до девойката.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева може да се гордее с щерка си

Алма се е отдала на музиката и наистина пее божествено. От скоро къдрокосата красавица има собствен профил в социалната мрежа, където споделя своите изпълнения.

Видеата с нейните изпълнения се радват на огромен интерес. Потребителите са възхитени и не спират да я хвалят. И не само това, девойката има дори своя, авторска песен, която никак не е зле. Предвид съвсем крехката й възраст можем да предположим, че я чака наистина бляскаво бъдеще.

Много от приятели и познати на Алма я навиват да се яви на следващия сезон в Х фактор.Момичето обаче не иска да го направи. И е обяснимо, след като майка й Саня Армутлиева е една от менторите. Веднага ще плъзне слух, че продуцентката я бута напред, а това Алма не иска да причини на себе си и на родителката си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар