Бомба: Ето с какво се занимава Милен Цветков след уволнението от Нова ТВ!

Бомба: Ето с какво се занимава Милен Цветков след уволнението от Нова ТВ!
Гласувайте за статията

Милен Цветков се отдаде на бащинството след раздялата с Нова телевизия!

Милен Цветков отдавна е разделен с майката на сина си Ивета, но това не се е отразило на връзката му с хлапето им. Журналистът се вижда редовно с 6-годишния Боян. А откакто е безработен, срещите им са почти ежедневни.

Милен Цветков

Милен Цветков се превърна в баща мечта

Двамата често обикалят заедно столичните паркове, но ходят съвместно и на други места – по молове, кина и детски театри, пише „Уикенд“.

Преди няколко дни Милен и Боян бяха засечени в парка „Заимов”. Малчуганът караше велосипед по алеите, а баща му крачеше след него, без да го изпуска от поглед.

Заради топлото време Цветков и синът му бяха свалили връхните си дрехи, като якетата мъкнеше родителят. Дългогодишният тв водещ се набиваше в очите на околните с наперената си походка, но и с качените около талията килограми.

В последните няколко месеца, в които не се е вясвал пред камера, той е наддал доста и сега коремът и паласките му преливат над колана му. И преди да бъде уволнен от Нова телевизия Милен отделяше доста време за сина си.

На младини маститият телевизионер не участвал активно в отглеждането на дъщеря си Калина и когато през 2012-а му се родило момченце, редил да си навакса пропуснатото бащинство.

Цветков редовно вземал бебето Боян със себе си на работа и офисът на предаването му „Часът” на моменти приличал на ясла. Сътрудниците на водещия били принудени да пишат сценариите си на фона на детски рев. И да наблюдават как Милен сменя наакани памперси върху бюрото си.

„Когато хлапето поотрасна и тръгна на забавачница, баща му пак го обгрижваше много. Ходеше да го взима следобед от градината и после двамата отиваха да пазаруват в супермаркет на ул. „Янко Сакъзов”. С годините двамата успяха да изградят силна връзка помежду си”, споделя човек от най-близкото приятелско обкръжение на Цветков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар