Влюбената Мария: Радвам се, че го срещнах и е в живота ми! (виж тук)

Влюбената Мария: Радвам се, че го срещнах и е в живота ми! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Мария призна чувствата си към новия си любим!

„Влюбена съм, очевидно е и страшно ми е хубаво. Много ме зарежда той, радвам се, че е в моя живот. Той е такъв тип човек, който би могъл да влезе в света ти и да го преобърне и да ти каже: “Заповядай! Чувствай се добре в новия ти свят.” Обичам го страшно много и си го пожелавам сякаш завинаги. Дано”, призна Мария в предаването “Автограф”.

Мария

Мария разкри чувствата си към любимия мъж

„Той е всичко онова, което съм искала и го казвам в най-мъдрата си и осъзната досега възраст”, продължи бившата госпожа Гущерова, но без да даде повече подробности за мистериозния възлюбен. Мария споделя, че наскоро е претърпяла метаморфоза, след като е напуснала бившия си съпруг.

“Защото всеки има някаква ценностна система и начин на живот, нещо, с което е свикнал. Аз съм семеен тип човек, това за никого не е тайна. Аз обичам да бъда ситуирана в партньорство. За мен самотата е трудно начинание. Аз винаги имам човек до себе си.

Много рядко съм била съвсем, съвсем сама. Имала съм и такива моменти, но аз обичам партньорството, не просто да знам, че имам някой, който ми е зад гърба и ме поддържа и помага. Обичам да живея с мъж, обичам семейната обстановка и всичко друго ми е трудно и не е моето”, обясни Мария, предава hotnews.bg.

“В момента ме тресат много положителни емоции. Намирам се в страхотно състояние на духа и съм в много добра кондиция. Ако ме питаш дали и отрицателните емоции ме зареждат по същия начин, това е категорично. Ако самата аз не разкажа, че съм минала през нещо, което е било трудоемко за мен, няма кой как да ме усети и да ме разбере.

Аз съм човек като всички останали. Отделно от това аз минавам през нещата много бързо и устремено, с невероятна сила и дух и така ги преодолявам, че дори и забравям, че са ми са се случвали. И продължавам напред. Просто мачкам и продължавам.”

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Влюбената Мария: Радвам се, че го срещнах и е в живота ми! (виж тук)”

  1. браво

    Ное. 09. 2018

    Maрче, евала ти давам! Никаква певица не можеш да бъдеш с това посредствено пеене, или блеене по скоро. Нямаш и тяло, нооооо как успяваш да покажеш шармантна външност в клиповете си не зная. Толкова си зрелищна, че феновете не забелязват, че всъщност си джудже и нямаш глас. още веднъж ЕВАЛАТА!

Добавете коментар