Бомба: Петко Димитров разтърси с разкритие за Яна и брака им!

Бомба: Петко Димитров разтърси с разкритие за Яна и брака им!
3 (60%) 1 vote

Петко Димитров призна, че Яна е идеалната жена!

Пет години брак отбелязаха преди дни Петко и Яна Димитрови за първи път разделени. Бизнесменът все още е в къщата на „Вип Брадър“, а красивата му съпруга напусна, за да се грижи за децата.

Петко Димитров

Петко Димитров определи Яна Димитрова като съвършена

Петко винаги е възхвалявал половинката си и е изтъквал благодарността си, че са се намерили. Поводът наскоро да сподели за хармонията във връзката им е именно годишнината им.

„Много добре знам какво изисквам от половинката и го получавам, но го получавам на 110%“, заяви бизнесменът в Къщата.

И допълни, че винаги е имал идеален образ за жената до себе си, а Яна се припокрива с него. Толкова, че като ги съпостави, „нищо не излиза от контурите“, писа „Уикенд“.

„Като започнем от секса, та свършим до сандвича, който сутрин съм я помолил да ми направи“, заяви Петко. С Яна са заедно от 6 години и за това време нямат нито един скандал. Няма вечер, в която да са си легнали и да са си обърнали гръб. Имали са различия, които така и не са стигали до пререкания.

Двамата се запознават в „Денсинг старс“, където негов партньор и треньор бе именно Яна Акимова. „Аз си пожелах още в самото начало Яна да бъде моя жена. Когато интуицията ми подсказа, че съм открил човека, когото съм търсил, направих всичко, за да го имам“, споделял е бизнесменът. В онзи период танцьорката бе с певеца Орлин Павлов, но връзката им отивала към разлъка.

Петко и Яна много бързо усетили, че между тях има химия, но не бързали да й дадат шанс да прерасне в нещо повече. Случват се нещата след като Акимова слага край на връзката си с Орлин.

Когато дава зелена светлина на тръпката си към Петко и любовта им започва, 2-3 месеца били достатъчни, за да са абсолютно сигурни, че желаят да се оженят и да създадат семейство.

„Малко преди сватбата разбрахме, че Яна е бременна. Прекрасно е, че бебето дойде, както го искахме. Казахме си, че ще правим любов с крайна цел бебе и то стана“, споделял е Петко. Днес двамата имат двама синове – Доминик и Ян. Бизнесменът има син и от бившата си половинка Мария Игнатова.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар