Лора Крумова трепери за работата си!(Виж кой й клати стола)

Лора Крумова трепери за работата си!(Виж кой й клати стола)
Гласувайте за статията

Лора Крумова е в ступор за стола си в предаването „Събуди се”

Лора Крумова трепери за местото си. тя не е себе си, след като на стола й седна чаровната Мартина Ганчева. Тъмнокосата красавица наскоро бе избрана да смени титулярката Крумова.

Телевизионерката роди през септември дъщеричката си Мина, което е второто й дете.

Лора Крумова

Лора Крумова трепери за стола си

Но журналистката се коси, че след като майчинството й свърши може да я свалят завинаги от малкия екран. Упоритият слух твърди, че колежката й Мартина Ганчева бил личния избор на шефката на новините-Вяра Анкова, пише HotArena.

Това силно стресирало Крумова и тя не успявала пълноценно да се отдаде на грижите на бебето Мина и на батко й Явор.

Водещата на „Събуди се” знаела, че докато е в майчинство от медията не могат да я уволнят. Само че никой не й гарантирал, че след като се върне на работа ще запази същата си позиция и заплата.

Веднъж вече Лора преживя този кошмар. По онова време от екран бе свалено публицистичното предаване „Комбина”, което тя правеше с колежката и приятелката си Галя Щърбева.

Но все пак успяа да запази позицията си на водеща в друго предаване-„Събуди се”. Галя Щърбева обаче не успя и бе понижена в позиция на репортер, макар и със собствена рубрика.

Затова водещата се притеснявала, че така ще се прости с голямата си заплата, ако я понижат.

Още повече, че сегашните й шефове от нова телевизия не я харесвали. Те били бивши служители в БНТ. Според клюката предпочитали да назначават за възловите позиции на водещи и продуценти свои хора.

Но Лора Крумова се притеснява от още нещо. И то никак не е маловажно. Защото колежката й Мартина Ганчева стои по-добре на екран, тъй като е по-стройна. А Крумова отдавна има проблем с килограмите

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар